• Gratis verzending vanaf 35€
  • Gratis afhalen in Diepenbeek
  • Standaard verzending (BE) 3,90€
  • Binnen 24hr verzonden op weekdagen

Heb jij jouw KERSTKAARTEN al gekocht?

Ontdek hieronder de 3 reeksen unieke Lotte's of Love kerstkaarten!

Zo stuur jij dit jaar de meest persoonlijke kerstkaarten!

Stuur jij dit jaar kerst- en nieuwjaarskaarten naar je vrienden en familie? En wil je eigenlijk wel graag origineel uit de hoek komen? Want je hebt het waarschijnlijk ook al wel eens meegemaakt… In december vallen er steevast verschillende eindejaarswenskaarten in je brievenbus. Sommige zijn net dat tikkeltje anders dan anderen. Maar de meeste? Die lijken wel heel erg op elkaar. Of zijn zelfs exact hetzelfde! 😮 En daar zit je dan. Een muur of slinger vol met kerstkaarten, maar geen enkele die echt persoonlijk is of eruit springt qua originaliteit.

En de kerstkaarten die jijzelf verstuurde? Die gaan natuurlijk ook op in het niets! Ze verdwijnen gewoon tussen alle andere - gelijkaardige of zelfs identieke - kerstkaarten die je vrienden en familie ontvingen…

Lees mijn blogpost waarin ik uitleg hoe je de Lotte’s of Love Kerstkrans-kaarten met behulp van enkele simpele handlettering tips super persoonlijk maakt! Of misschien ga je liever aan de slag met stempels, voor het personaliseren van je kerstkaart? Ook daar geef ik je graag wat tips rond! Zodat je dit jaar wel in het oog springende wenskaarten verstuurt die door elke ontvanger gekoesterd zullen worden!

Hulp nodig bij het personaliseren van je kerstkaart?

Ook daaraan heb ik gedacht!

Personaliseer je Lotte's of Love kerstkaarten nu heel eenvoudig met het Lotte's of Love kerst-stickervel.

Het stickervel bevat 40 stickers die je kan gebruiken bij het versieren en personaliseren van je kerstkaarsten. Je hoeft dus helemaal geen tekenwonder te zijn of verf en stiften boven te halen om een unieke wenskaart te versturen. Gebruik gewoon de Lotte's of Love kerst-stickers!

Betaal jij liever geen verzendkosten?

Bestel je voor meer dan 35€, dan neem ik de verzendkosten graag voor mijn rekening.

Woon je in de buurt van Diepenbeek, dan kan je er ook altijd voor kiezen om je bestelling te komen ophalen bij mij thuis. Uiteraard betaal je dan ook geen verzendkosten.

Ter info: standaard verzendkosten in België bedragen 3,90€. Woon je  in Nederland, dan betaal je 9,50€.

Tot slot, nog wat inspiratie voor de meest persoonlijke kerstkaarten!