• Gratis verzending vanaf 35€
 • Gratis afhalen in Diepenbeek
 • Standaard verzending (BE) 3,90€
 • Binnen 24hr verzonden op weekdagen

All you need is... STEMPELS | 3 leuke stempelideeën voor de origineelste kerstkaartjes

Gepubliceerd op 4 november 2021 om 10:16

Mooi en sierlijk schrijven is niet zo jouw ding. En kleuren en verven al helemaal niet… Maar hebben jouw kinderen niet nog ergens wat leuke stempels liggen?

Wat als je die stempels nu eens gebruikte voor het personaliseren van je kerstkaarten? Zou dat wat kunnen worden? Als je nu maar ergens wat voorbeelden kon bekijken… wat zou dat handig zijn. Of misschien weet er wel iemand waar je nog andere leuke stempels kan vinden?!

Wel, ik help jou graag verder! Hieronder ontdek je enkele leuke ideeën voor het personaliseren van je kerstkaarten met behulp van STEMPELS. Zodat ook jij, ondanks je beperkte creativiteit, de leukste en meest persoonlijke kerstkaarten kan versturen dit jaar!

De Lotte’s of Love wenskaarten zijn gedrukt op niet-gelamineerd papier waardoor je ze – ook aan de voorkant – naar hartenlust kan volstempelen. Dit maakt ze uitermate geschikt om aan de slag te gaan met de tips hieronder. Bestel de kerstkaarten nu en leef je uit!

  3 leuke stempelideeën voor een persoonlijke kerstkaart

  • Stempel een persoonlijke kerstboodschap

  Wil je jouw kerstboodschap graag op een originele manier overbrengen? Waarom stempel je ze dan niet?!

  Ik kwam enkele weken geleden deze leuke stempelset tegen bij Action. Alle letters van het alfabet, niet te groot, en inclusief een zwart en goud stempelkussentje. Perfect voor het stempelen van een leuke kerstwens! Bovendien zijn er verschillende varianten beschikbaar. Je vindt dus zeker een variant en lettertype dat jij leuk vindt.

  Dit is wat ik ermee deed!

   • Versier je kerstkaart met enkele leuke accenten

   Wanneer je kerstkaart al een kerstboodschap bevat, wil dat helemaal niet zeggen dat je niet meer aan de slag kan met de stempels die je vond. Integendeel! Waarom voeg je niet enkele leuke accenten toe aan je kerstkaart?

   Heel veel stempelsets bevatten bijvoorbeeld een stempel van een ster. Die kan je alvast zeker gebruiken voor de versiering van je kerstkaart! Of misschien heb je wel een stempel van een cadeautje? Of van een sneeuwvlokje? En natuurlijk bestaan er ook stempelsets die helemaal in het thema staan van kerst. Gemakkelijker wordt het niet… (Psssttt… wat denk je bijvoorbeeld van deze stempelset?)

   In de twee stempelsets van mijn kinderen – beide gekocht bij HEMA - vond ik alvast enkele stempels die ik heel goed kon gebruiken voor het versieren van de Lotte’s of Love kerstkaarten! Hieronder vind je het resultaat!

    • Focus je op het nieuwe jaar

    Natuurlijk kan je ook focussen op de start van het nieuwe jaar. Slechts twee stempels heb je dan nodig… de 2 en de 0! Of wat dacht je van

    t w e e d u i z e n d t w e e ë n t w i n t i g ?

    Ondertussen ben ik uitgestempeld voor vandaag. En hoop ik dat jij ondertussen overloopt van ideeën! Met bovenstaande tips kom je alvast een heel eindje. De rest… laat ik over aan jouw creativiteit!

     

    En wanneer je uitgestempeld bent, stuur je dan een foto van het resultaat naar hallo@lottesoflove.be? Ik ben er alvast heel erg benieuwd naar!

     

    Heel veel stempelplezier,


    «   »

    Reactie plaatsen

    Reacties

    Er zijn geen reacties geplaatst.