• Gratis verzending vanaf 35€
  • Gratis afhalen in Diepenbeek
  • Standaard verzending (BE) 3,90€
  • Binnen 24hr verzonden op weekdagen

Behind the scenes: Zo ontstond de naam Lotte's of Love

Gepubliceerd op 26 oktober 2021 om 18:21

Als je een aandachtige lezer bent, dan heb je het waarschijnlijk al wel gemerkt: ik heet niet Lotte. Neen, mijn naam is Karen.

Maar van waar komt dan de naam Lotte's of Love? En wie is die mysterieuze Lotte?

Wel, mag ik jou voorstellen aan... ons oudste dochtertje. Degene bij wie alles begon. Lotte.

Tijdens mijn eerste zwangerschap was er 1 ding heel duidelijk aanwezig: creativiteit. De inrichting van de kinderkamer, het ontwerp van het geboortekaartje, het in elkaar knutselen van de doopsuikertjes, de uitnodiging voor de babyborrel, het naaien van slabberdoekjes, kleedjes en pampertasjes... het passeerde allemaal de revue.

En dat was ik niet meer gewoon, zoals je ook kan lezen op de over mij pagina. Er was dan wel nog geen sprake van Lotte's of Love, ik kwam alvast terug een stukje dichter bij mezelf en bij mijn ’creatieve ik’ te staan, en dat was een ware verademing.

Bovendien was Lotte -godzijdank- een heel gemakkelijke baby, waardoor al heel snel het idee ontstond om iets met die creativiteit te doen. Op dat moment woonden mijn man, Lotte en ik nog in Dubai. Overweldigd door de regelgeving terplaatse bracht ik op heel amateuristische wijze... pampertasjes op de markt. Geen kaartjes op dat moment, maar wel een naam: Lotte's of Love. Genoemd naar de persoon die alles, zonder het te weten, had geïnitieerd. De persoon die mij mijn creativiteit teruggaf.

Het pampertasjes-idee belandde redelijk snel in de vuilbak, maar toen ik uiteindelijk in de zomer van 2020 kaartjes begon te ontwerpen en ze vervolgens ook begon te verkopen in Dubai voelde het niet meer dan logisch dit ook onder de naam Lotte's of Love te doen.

Tijdens mijn traject bij de Starterscoach, begin 2021, bleek dit alvast een goede zet te zijn geweest. Bij het uitwerken van mijn visie, missie en productenlijn was er 1 ding heel duidelijk: ik wou liefde verspreiden met mijn producten. Lots of love!

En zo ontstond dus de naam Lotte's of Love, met dubbele gelaagdheid! Uit liefde voor Lotte (en Hanna, ons tweede dochtertjes), en met als droom zoveel mogelijk liefde onder de mensen te kunnen brengen...


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.