• Gratis verzending vanaf 35€
 • Gratis afhalen in Diepenbeek
 • Standaard verzending (BE) 3,90€
 • Binnen 24hr verzonden op weekdagen

All you need is... aquamarkers | Zo personaliseer je gemakkelijk jouw wenskaarten

Gepubliceerd op 9 september 2021 om 15:23

Zeg maar Karen, zo'n gepersonaliseerde wenskaarten, dat is allemaal wel leuk en mooi, maar daar heb ik niet het juiste materiaal voor in huis hoor...

Komt deze gedachte jou bekend voor? Geen nood! Ik help jou ervan af!

Want het tegendeel is waar. Er is echt niet veel nodig om een wenskaart persoonlijk te maken. En dat bewijs ik jou graag in de "All you need is..."-rubriek van mijn blog! In deze rubriek toon ik jou verschillende simpele, goedkope, alledaagse, goedbedachte... materialen waarmee je de Lotte's of Love wenskaarten in no time kan personaliseren.

Dus, hier komt ie dan, de eerste tip die ik jou graag meegeef: Aquamarkers!

OK, dat ziet er heel tof uit Karen, maar dat zijn - wacht even hoor, laat me snel tellen, 10 x 5 - 50 stiften. Dat ziet er niet bepaald goedkoop uit...

Wow, hold your horses!

Ik weet hoe dit eruit ziet. Maar, niks is wat het lijkt! Deze stiften zijn wel degelijk mijn go to materiaal wanneer ik een Lotte's of Love wenskaart personaliseer. Je hebt ze sowieso al zien voorbij komen op verschillende van mijn foto's en filmpjes. En ze kosten amper iets!

Dus, laat me alvast even beginnen met de praktische kant van deze blogpost.

 • Waar? Action (je vindt ze ook online, maar dan betaal je (beduidend) meer)
 • Prijs? 12,95€ voor 50 stuks
 • Graag nog goedkoper? Voor 3,49€ koop je doosjes van 10 stuks. Let op: dit zijn dan wel allemaal stiften in eenzelfde tint.
 • Leuk extra'tje? De stiften zitten in een zwarte, plastic houder die voorzien is van gaatjes aan 1 kant en pinnetjes aan de andere kant. Op deze manier kan je eventuele aanvullingen van je collectie gemakkelijk met elkaar koppelen.

Je ziet het al, ik heb niet gelogen. Deze aquamarkers zijn echt geen grote investering. Met andere woorden, goedkoop: CHECK.

Ja maar Karen, allemaal goed en wel. Als die stiften zo goedkoop zijn, dan kunnen die toch niet goed zijn?

Again, wrong! Ik hou er echt van om met deze stiften te werken. Waarom? Verschillende redenen:

 • Ze zijn bruikbaar langs twee kanten. Aan 1 kant zit een fijne punt, aan de andere kant een brush punt. De fijne punt kan je perfect gebruiken om te schrijven, de brush punt gebruik ik om vloeiende lijnen te maken zoals bv de blaadjes van een bloem.
 • Er zijn echt heel veel verschillende kleuren beschikbaar waardoor er altijd wel een mooie kleurcombinatie mogelijk is die op 1 of andere manier gelinkt is aan de persoon voor wie ik de wenskaart personaliseer.
 • Doordat de inkt gemaakt is op waterbasis, is ze makkelijk uitwasbaar. Uw kleren en tafel zijn mij dankbaar, I know.
 • Voor een extra creatief effect kan je met een natte verfborstel over de met stift ingekleurde zone gaan waardoor je een waterverf-effect verkrijgt.

Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos (kwaliteit: CHECK), de investering minimaal. En dus, alweer een reden minder om vanaf nu niet al je wenskaarten te personaliseren.

Want zeg nu zelf, een persoonlijke wenskaart is toch zo veel fijner om te krijgen!

Ok, tot zo ver de tools Karen, maar wat doe je daar dan allemaal mee?

Je bent benieuwd naar resultaten? Dat snap ik! Dus komt er heel snel ook een blog-post-rubriek met inspiratie voor het personaliseren van de Lotte's of Love wenskaarten! Kom dus zeker nog eens een keertje terug kijken hier! Of volg me gewoon op facebook en instagram, dan mis je zeker niks!

 

Psssst... wel nog even dit:

 • Bewaar de stiften horizontaal, zo gaan ze veeeeeeel langer mee
 • In de "All you need is..." rubriek van deze blog deel ik mijn persoonlijke tips over materialen die je kan gebruiken voor het personaliseren van je Lotte's of Love wenskaarten. Ik ben op geen enkele manier gesponsord of verbonden met de producten die ik voorstel. Moest dat op een dag toch zo zijn, dan zal ik daar altijd heel eerlijk en open over zijn
 • Vond je dit een leuke tip? Laat het me dan zeker weten via de reacties hieronder! Of deel deze post via een van de social media knoppen onder de foto's

 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.