• Gratis verzending vanaf 35€
  • Gratis afhalen in Diepenbeek
  • Standaard verzending (BE) 3,90€
  • Binnen 24hr verzonden op weekdagen

Betalen, verzenden en retourneren

Betalen
Bestellingen dienen vooraf betaald te worden. Je kan hiervoor kiezen uit één van onderstaande betaalmogelijkheden:

  • Bancontact
  • iDEAL
  • KBC-betaalknop
  • Belfius-betaalknop

 

Verzenden
Heb je de ideale wenskaarten gevonden bij Lotte's of Love? Dan bezorgen we ze met plezier!

 

Lotte's of Love streeft ernaar om bestellingen binnen 2 werkdagen na ontvangst van betaling te verzenden. Wij versturen naar België en Nederland. Verzending naar andere landen kan op aanvraag. Mail hiervoor naar hallo@lottesoflove.be  De vermelde prijzen in de webshop zijn exclusief verzendkosten.

Afhankelijk van de grootte en het gewicht van je bestelling wordt je bestelling via briefpost of per pakketpost verstuurd. 

Levering verloopt via Bpost. Binnen België hanteert Bpost een gemiddelde leveringstermijn van 1-2 werkdagen (m.u.v. feestdagen). De meeste bestellingen worden via briefpost verstuurd. Als je bestelling via pakketpost verstuurd wordt, ontvang je een track & trace code.

 

De verzenskosten kunnen worden teruggevonden in onderstaande tabel: 

Gewicht / Grootte van de bestelling Verzendkosten naar België Verzendkosten naar Nederland
Briefpost (brievenbusdoosje, max 100gr), bestelling <35 € 3,90 € 10,50 €
Briefpost (brievenbusdoosje, max 100gr), bestelling >35 € gratis 5,00 €
Pakketpost (DIY-pakketten), bestelling < 35 € 5,70 € 10,50 €
Pakketpost (DIY-pakketten), bestelling > 35 € gratis 5,00 €

Ophalen
Wil je je aankoop graag zelf ophalen? Dat kan! Kies bij het afrekenen voor de optie 'ophalen' en Lotte's of Love contacteert je om een afspraak te maken. Deze optie is gratis.

 

Retourneren

Items gekocht bij Lotte's of Love kunnen in de meeste gevallen binnen 30 dagen na ontvangst worden teruggestuurd. Gedurende deze periode kan je de producten bekijken en beoordelen zoals je ook zou doen in een fysieke winkel. Wanneer je een product wilt terugsturen moet dit wel in dezelfde staat zijn als bij ontvangst, zonder enige beschadigingen. Producten die beschadigd zijn of zich niet meer in de originele staat bevinden zullen niet worden terugbetaald. Je mag producten uit de verpakking halen, tenzij de verpakking verzegeld is.


Wanneer je er voor kiest producten terug te sturen, vragen we je dit vooraf te melden via het volgend formulier. Houd er rekening mee dat je producten terug moet sturen binnen 14 dagen nadat je ons geïnformeerd hebt. De klant is zelf verantwoordelijk voor de betaling en organisatie van de retourzending. Producten die laattijdig worden verzonden kunnen niet meer worden terugbetaald.

 

Producten omruilen is helaas niet mogelijk. Wanneer je een ander product wenst te ontvangen zal je een nieuwe bestelling moeten plaatsen.

 

Verwerking van jouw retour

Nadat wij de producten hebben ontvangen gaan we aan de slag met de beoordeling van de geretourneerde artikelen en de verwerking van jouw terugbetaling. Het geld wordt terugbetaald volgens de originele betaalmethode die je tijdens de aankoop hebt gebruikt, tenzij anders gewenst. Het bedrag wordt binnen 6 dagen teruggestort.